Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Milorada Jovanovića 11,
11147 Beograd, Republika Srbija
tel: +381 11 3467 100
tel: +381 11 3467 999
tel: +381 11 3467 032
fax: +381 11 3467 046
e-mail: office@oktal-pharma.rs

Oktal Pharma

O nama

O nama

"Uvek ćemo se truditi da budemo u trendu savremenog poslovanja i da svojim klijentima pružimo  što kvalitetniju uslugu radi zadovoljenja njihovih želja i potreba."

Jedna stara kineska poslovica kaže: "I najduže putovanje mora započeti malim korakom". Upravo je na isti način i na isti put pre osam godina krenula Oktal Pharma d.o.o. Beograd koja je istrajnim i predanim radom dinamičnog i mladog tima stručnjaka prerasla u uspešnu veledrogeriju. Brza društvena i tržišna kretanja usmeravala su i dalje usmeravaju naš razvoj, ali kupac nam je uvek bio na prvom mestu jer je jedna od naših osnovnih postavki da možemo  da poslujemo samo ako kupac kupuje. Postojanost poslovne strategije postavila je temelje za razvoj poverenja kupaca i omogućila širenje partnerskih odnosa na svim nivoima.
Za ostvarenje ciljeva kažu da je često bitnije biti prvi nego biti bolji. Isto je  toliko važno razvijanje ljudske svesti kako biste i onda kada u nečemu niste prvi ostvarili svoje vizije i preneli entuzijazam na tim koji vodite. Merila  vrednosti se menjaju, a tehnološki napredak omogućava nam da imamo više vremena i budemo kreativniji, što je nužno u današnje vreme. Jednom je neko rekao: "Nema krize ideja. Postoji samo kriza realizacije". Drugim rečima, opstaju samo oni koji krenu u realizaciju svojih ideja

 

  

 

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica