Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Milorada Jovanovića 11,
11147 Beograd, Republika Srbija
tel: +381 11 3467 100
tel: +381 11 3467 999
tel: +381 11 3467 032
fax: +381 11 3467 046
e-mail: office@oktal-pharma.rs

Oktal Pharma

Promo članci

Promo članci

Zdravstveni aspekti oduvek su privlačili pažnju, a u današnje vreme možda više nego ikad. Brojni su razlozi tome – brzi ritam života, stres, globalno zagađenje, nepravilna ishrana, premalo fizičke aktivnosti, itd.

Zbognedostatka vremena koje možemoda odvojimoza sebe, u današnje vreme sve češće pribegavamo samomedikaciji. Samomedikacija sama po sebi ne bistvarala poteškoće,kad bi se o određenom problemu dovoljno znalo i kada bi se pažljivo čitala uputstva za upotrebu priložena uz proizvod.Naravno, i osluškivalosopstveno telo koje nam šalje signale naosnovu kojih možemo zaključiti šta nam odgovara, a šta ne. Ako je nešto pomoglo Vašoj komšinici, ne znači odmah da će pomoći i Vama.

Zato ćemo u ovoj rubrici putem članaka stručno-promotivnog karaktera pokušati nešto više reći o određenim problemima i proizvodima iz našeg zastupničkog asortimana koji su Vam dostupni uapotekama, bez lekarskog recepta.

I ne zaboravite na napomenu koju svaki proizvod koji je dostupan bez lekarskog recepta mora imati: Preupotrebe obavezno pročitajte uputstvo! Za obaveštenja o indikacijama, merama opreza i nuspojavama upitajte svog lekara ili farmaceuta.

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica