Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Milorada Jovanovića 11,
11147 Beograd, Republika Srbija
tel: +381 11 3467 100
tel: +381 11 3467 999
tel: +381 11 3467 032
fax: +381 11 3467 046
e-mail: office@oktal-pharma.rs

Oktal Pharma

O nama

Strategija razvoja

Na prvom mestu strategije razvoja Oktal Pharme d.o.o. Beograd je jačanje kontrole kvaliteta poslovanja, prema zahtevima standarda ISO 9001, odnosno još primereniji odgovor na želje i potrebe naših kupaca i dobavljača, kao i stalna težnja ka usavršavanju i povećavanju obima poslovanja i izgradnji pozitivne slike kompanije u Srbiji i izvan nje.
Sertifikacija je sprovedene od strane međunarodno prisutne i priznate ocenjivačke kuće  Det Norske Veritas (DNV). Primljeni ISO certifikat je potvrda  dugogodišnjih poslovnih uspeha i nastojanja, ali i podsticaj za nova dostignuća i razvoj u vrlo zahtevnoj oblasti distribucije farmaceutskih proizvoda.
Nadamo se da  će uspostavljeni modeli upravljanja kvalitetom doprineti daljnjem razvoju naših poslovnih odnosa.
U budućnosti ćemo nastojati da postignemo još bolje rezultate uz poštovanje međunarodnih normi u pružanju usluga kupcima i korisnicima. Profesionalnim odnosom i zalaganjem zaposlenih u svim funkcijama unutar preduzeća, od nabavke, skladištenja, marketinga, prodaje, do distribucije i prevoza robe, osiguraće se kontinuirani napredak u kvalitetu poslovanja. Viši nivo kvaliteta poslovanja u okviru kompanije neminovno se odražava u efikasnijem pružanju usluga dobavljačima i kupcima. To rezultira jačanjem i širenjem poslovnih odnosa sa dosadašnjim partnerima kao i sticanjem novih, kako inostranih partnera zainteresovanih za registraciju i distribuciju svojih proizvoda u Srbiji, tako i kupaca iz zemlje i drugih tržišta iz regiona.

ISO 9001.jpg

 

 

 

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica