Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Milorada Jovanovića 11,
11147 Beograd, Republika Srbija
tel: +381 11 3467 100
tel: +381 11 3467 999
tel: +381 11 3467 032
fax: +381 11 3467 046
e-mail: office@oktal-pharma.rs

Oktal Pharma

Promo članci

Restylane®-prirodna lepota dolazi iznutra

Želja za lepotom i inovacijama je pokretačka snaga koja je dovela do brzog razvoja linije Restylane® proizvoda. Efekat Restylane®-a vidi se odmah, a rezultati traju dugo. Poboljšava crte vašeg lica na prirodan način, tako da uvek izgledate najbolje.

Ovaj kristalno-bistri gel pomaže da koža bude sveža i mladolika, otklanja bore lica i oblikuje, tj modelira konture lica

Tretman za prirodnu lepotu

Restylane® liniju čini paleta proizvoda namenjenih tretmanima za ulepšavanje lica, tako što podmlađuju, popunjavaju udubljenja i linije (veće i manje bore), oblikuju konture i dodaju volumen. Osnovu ovog kristalno-bistrog gela čini stabilizovana hijaluronska kiselina. Hijaluronska kiselina je jedinjenje koje se prirodno nalazi u našem organizmu.

Primarna funkcija hijaluronske kiseline je da vezuje vodu i podmazuje (vrši lubrikaciju) pokretnih delova tela. Na taj način pomaže zaštiti mekih tkiva. Kako je osnova Restylane® proizvoda hijaluronska kiselina, ovakav blag sastav prihvatljiv je za naš organizam.

Restylane¬_payoff_blue.jpg

Restylane naglašava lepotu lica na taj način što se veoma male količine glatkog, prozirnog gela ubrizgavaju u dermis gde daju potporu strukturi kože, zatežu je, zaglađuju i omekšavaju bore. Rezultati se uočavaju istog trenutka i traju do devet meseci ili duže, zavisno od tretirane zone lica i od strukture kože svake individue. Tretman, koji mora sprovoditi obučen medicinski stručnjak (autorizovani lekar), traje oko 30 minuta. Blaga nelagodnost ublažava se primenom lokalnog anestetika.

Stimuliše prirodno stvaranje kolagena

Nedavna ispitivanja* su pokazala da tretman Restylane® -om stimuliše stvaranje kolagena u koži. Ponovljeni tretmani sa Restylane® -om Vital poboljšavaju elastičnost kože i smanjuje neravnine** , tako da koža izgleda sveže i glatko.

Originalni proizvodi

Restylane® proizvodi su primenjeni u preko 10 miliona tretmana od njihovog pojavljivanja 1996. godine. Zasnovan na patentiranoj NASHA TM tehnologiji, Restylane® je pionir u tretmanima lepote i danas je svetski brend u svojoj klasi. Restylane® pruža dugotrajne, ali ne i trajne rezultate. To znači, da možete poboljšavati svoj izgled tokom vremena, u skladu sa svojim životnim stilom i starenjem vaše kože. Restylane® proizvodi su biodegradabilni i eliminišu se iz organizma u obliku vode. Restylane® je razvijen u Švedkoj kompaniji Q-Med AB.

††††††††

(04.06.2010.)
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica