Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Milorada Jovanovića 11,
11147 Beograd, Republika Srbija
tel: +381 11 3467 100
tel: +381 11 3467 999
tel: +381 11 3467 032
fax: +381 11 3467 046
e-mail: office@oktal-pharma.rs

Oktal Pharma

Promo članci

Krenite u borbu protiv tvrdokornog celulita

Isprobajte proizvod nove generacije 24-časovnog delovanja s trostrukim dejstvom i rezultatima vidljivim već posle 14 dana

Celulit je fenomen koji je zavisan od hormonalnih stanja tipičnih za žene, a nastaje zbog neravnoteže između nakupljanja i razgradnje masti u masnim ćelijama. Na njegovu pojavu utiču brojni faktori, kao što su neuravnotežena ishrana, loša cirkulacija, sedelački način života, stres, nasleđe...

Šta se stvarno dešava

Masne ćelije imaju mogućnost stostrukog povećanja volumena, zbog čega se u njima stvaraju zalihe masti. Kada u jednom trenutku dostignu maksimalnu veličinu, stvaraju se nove masne ćelije i tako se začarani krug nastavlja.
Tkivo koje okružuje masne ćelije takođe se na neki način menja. Šećeri se vezuju za vlakna kolagena koja okružuju režnjiće masnih ćelija, što dovodi do njihovog otvrdnjavanja (glikolizacija), pa se tako naslage masti nađu zatvorene u mreži "čvrstih" vlakana. Nakupljajući masti, masne ćelije povećavaju volumen i pritiskaju vlaknaste strukture, što izaziva deformacije na koži vidljive kao "pomorandžina kora". Te promene utiču i na cirkulaciju, to jest smanjuje se tok krvi i limfe u tkivu. Posledično, smanjeno dreniranje tkiva dovodi do zadržavanja vode i otežanog odstranjivanja toksina, a to dodatno pogoduje razvoju celulita.

Nova generacija Elancyla s trostrukim učinkom

Laboratorije ELANCYL su pioniri na tržištu proizvoda za postizanje i očuvanje vitkosti, koji već 35 godina predlažu inovativna rešenja u borbi protiv celulita, za očuvanje vitke linije, vraćanje mladalačkog stasa i jačanje tonusa kože. Delovanje Elancyl proizvoda postiže se primenom ekskluzivnih patentiranih formula sa prirodnim aktivnim materijama (kofein, florizin, ksantoksilin, ekstrakti pilosele i bršljana...), a rezultati su vidljivi i merljivi već posle 14 dana. Sigurnost primene Elancyla potvrđena je i brojnim ispitivanjima stručnjaka, naučnim studijama i studijama zadovoljstva potrošača.
Laboratorije ELANCYL ove godine predstavljaju ELANCYL Offensive Cellulite, proizvod nove generacije s trostrukim učinkom na tvrdokorni celulit i rezultatima vidljivim već posle 14 dana.

Zaglađuje kožu - Učinak zaglađivanja kože pruža trio prirodnih aktivnih materija - ksantoksilin, kofein i florizin - koji višestruko deluje na masne ćelije. Ima dvostruko delovanje na eliminaciju masti (kofein pospešuje lipolizu - razgradnju, a ksantoksilin lipokombustiju - sagorevanje masti), a zatim sprečava njihovo nakupljanje (florizin). Uz to, aktivne materije udružene su s novim sistemom mikrodifuzora, koji povećava propustljivost membrane masne ćelije i omogućava ciljano i pojačano delovanje.

Preoblikuje - U sastavu novog kompleksa za preoblikovanje su tri aktivne materije: bršljan, HMC i pilosela. Delovanje bršljana na jačanje kolagena i sintezu elastina dokazano je in vitro. HMC sprečava glikolizaciju kolagenih vlakana i tako onemogućava efekat pomorandžine kore. Pilosela drenira i podstiče eliminaciju vode i toksina.

Sprečava pojavu recidiva mesec dana - Sprečavanje pojave recidiva omogućava održavanje postignutih rezultata mesec dana. Laboratorije ELANCYL dokazale su da ksantoksilin inhibira mehanizam diferencijacije preadipocita u zrele masne ćelije, koje su u stanju da skladište masti, što dezaktivira mehanizam stvaranja celulita. Sprečavanje pojave recidiva osigurava trajnu efikasnost protiv celulita, što je testirano in vitro i in vivo.

ELANCYL Offensive Cellulite je proizvod čijim se nanošenjem jednom dnevno, ujutro, postiže 24-časovno delovanje. Reč je o vremenski programiranoj formuli koja je aktivna danju i noću, što omogućava ciljanu i kontinuiranu difuziju aktivnih materija.
Krenite i vi u borbu protiv tvrdokornog celulita i isprobajte ELANCYL Offensive Cellulite 14 dana.
ELANCYL Offensive Cellulite - sinonim za efikasnost.

Autor: Mihaela Vidiček, dipl. ing. prehrambene tehnologije / obajvljeno u broju 71 (04/10)

(26.07.2010.)
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica