Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Milorada Jovanovića 11,
11147 Beograd, Republika Srbija
tel: +381 11 3467 100
tel: +381 11 3467 999
tel: +381 11 3467 032
fax: +381 11 3467 046
e-mail: office@oktal-pharma.rs

Oktal Pharma

Promo članci

Blagotvorna nega za celu porodicu

Inspirisana tradicijom, galenska formula novog porodičnog pakovanja A-Derma proizvoda nežno obavija kožu i pruža prijatan osećaj.

Originalna nega s ekstraktom Rhealba® zobi

Plasiranjem novih proizvoda, originalne nege za celu porodicu, Laboratorije A-Derma vraćaju se korenima, ponovo otkrivajući tradicionalne proizvode, kakav je čvrsti sindet sa zobenim mlekom, nastao 1982. godine.
Osnovni sastojak ove linije proizvoda je ekstrakt Rhealba® zobi. Zahvaljujući toj aktivnoj materiji prirodnog porekla, A-Derma Original care proizvodi hidratizuju i hrane osetljivu kožu. Namenjeni su celoj porodici, kako deci tako i odraslima. Zbog svog blagog delovanja lako ostvaruju prednost prilikom izbora sredstava za higijenu i negu osetljive i/ili reaktivne kože. Sadrže minimalni broj sastojaka i testirani su pod dermatološkom kontrolom. Sada dolaze u novom, porodičnom pakovanju, okruglastom i čistih linija, a njihova galenska formula nežno obavija kožu i pruža prijatan osećaj.

Tradicija u novom izdanju

Zbog svojih umirujućih i omekšavajućih svojstava, zobeno mleko se od davnina tradicionalno koristilo kao lek. Više od 2000 godina pre Hrista arapski narodi i Egipćani koristili su ga za ulepšavanje izgleda kože. Grci i Rimljani zatim su kupkama od zobenog mleka lečili poremećaje funkcije kože. Predanje o izuzetnim svojstvima prenosilo se s kolena na koleno, sve dok nije zapisano u francuskoj farmakopeji u 17. veku, gde se navodi upotreba ovog mleka za omekšavajuće obloge.
Vođeni dermatokozmetičkim stručnim znanjem, koje su sticali trideset godina, i inspirisani tradicijom, Laboratorije A-Derma proizvele su mleko iz zrna bele Rhealba® zobi, selekcionisane među brojnim sortama. Taj ekstrakt odlikuje se blagotvornim i zaštitnim delovanjem, što ga čini pogodnim za svakodnevnu negu osetljive i/ili reaktivne kože. 

Tri svakodnevna postupka...

1. Pranje

A-Derma dermatološki sindet sa ekstraktom Rhealba® zobi – Više od 20 godina preporučuju ga dermatolozi, a osnova je svakodnevne higijene za najosetljiviju kožu lica i tela. Bez sapuna je i parfema, pH prilagođena koži i praktičnog oblika, za celu porodicu (decu i odrasle). Njegova blaga osnova za čišćenje, kombinovana sa ekstraktom Rhealba® zobi, pomaže očuvanju zaštitnog hidrolipidnog filma, a kožu čini elastičnom i umirenom. Hipoalergen je, bez sapuna, alkohola, parabena i parfema.
Upotreba: pod tušem ili u kadi; napraviti penu pre nanošenja na mokru kožu; isprati obilnom količinom vode. Paovanje: 100 g.

A-Derma gel sa ekstraktom Rhealba® zobi - Zahvaljujući vrlo blagoj osnovi za čišćenje, ovaj tekući sindet bez sapuna, koji su korisnici masovno prihvatili, osigurava savršenu higijenu lica i tela bez isušivanja i iritiranja epidermisa. Njegov pH blizak koži omogućava pranje bez narušavanja hidrolipidnog filma. Penušavi gel umiruje i hidratizuje sve tipove osetljive kože, a delikatan miris i kremasta pena čine ga prijatnim za svakodnevnu upotrebu. Bez sapuna je, alkohola, boje i parabena.
Upotreba: pod tušem ili u kadi; napraviti penu pre nanošenja na mokru kožu; obilno isprati. Pakovanje: bočica sa pumpicom od 250 ml.

2. Hidratacija kože

A-Derma zaštitna krema sa ekstraktom Rhealba® zobi - Ova krema za negu prava je univerzalna krema za negu osetljive kože. Sadrži kompleks vazelin/glicerin, hidratizuje i hrani kožu lica i tela. Bogata je mlekom Rhealba® zobi i glikolima, koji imaju moć hidratizovanja. Umiruje i omekšava kožu i pruža prijatan osećaj. Zahvaljujući finoj teksturi upija se već prilikom nanošenja. Hipoalergena je, bez alkohola, boje, parabena i parfema.
Upotreba: naneti svakodnevno na prethodno očišćenu i osušenu kožu lica i tela,  lagano umasirati dok se potpuno ne upije. Pakovanje: tuba 50 ml.

3. Zaštita ruku

A-Derma krema za ruke sa ekstraktom Rhealba® zobi - Krema za ruke je hranjiva SOS nega za intenzivno obnavljanje i najoštećenije kože ruku. Ekstrakt Rhealba® zobi, umirujućeg i omekšavajućeg delovanja, udružen je s glicerinom, koji pomaže u obnavljanju hidrolipidnog filma. Vitamin E osigurava zaštitu od slobodnih radikala. Ova nežno parfimisana krema ima lako topivu teksturu i upija se u kožu ne ostavljajući nikakav trag, osim prijatnog osećaja. Hipoalergena je, bez alkohola i boje.
Upotreba: naneti malo kreme na ruke i lagano umasirati; ponoviti nanošenje onoliko često koliko je potrebno. Pakovanje: tuba 50 ml. 
 

A-Derma 2edd3a2722e156c1af0d1e7b4005a4a7_large.jpg

U 2010. godini Dermatološke laboratorije A-Derma afirmisale su se kao tvorci prve dermokozmetičke linije proizvoda sa prirodnim aktivnim sastojkom biljnog porekla, koji s jedne strane leči i umiruje iritiranu i oštećenu kožu, a s druge neguje i štiti osetljivu, krhku i nežnu kožu.

 

(27.07.2011.)
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica