Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Novosti

Primena međunarodnih normi poslovanja

Oktal Pharma d.o.o.Zagreb je prva veledrogerija u Hrvatskoj sertifikovana po standardu ISO 14001, a već odranije prema ISO 9001, pa je u skladu s tim u oktobru 2004. uspostavljen Integrisani sistem upravljanja kvalitetom i okolinom (ISUKO).

Sertifikaciju je sprovela međunarodno prisutna i priznata kompanija Det Norske Veritas (DNV). Primljeni ISO sertifikati potvrda su dugogodišnjih poslovnih uspeha i nastojanja, ali i podsticaj za nova dostignuća, razvoj u vrlo zahtevnom području distribucije farmacetskih proizvoda kao i  bolji način upravljanja zaštitom okoline.

ISO 14001 predstavlja međunarodnu normu koja se primenjuje dobrovoljno na sva pravna lica i koja određuje kako treba razviti efikasan i kontrolisan sistem upravljanja okolinom. Standard ISO 9001 služi kao model za upravljanje kvalitetom pružanja usluga kupcima i korisnicima, a pokriva glavne procese unutar preduzeća, od nabavke, razvoja, ispitivanja, skladištenja, prodaje  do distribucije, osiguravajući da su svi ti procesi vođeni u kontrolisanim uslovima.

Nadamo se da  će uspostavljeni modeli upravljanja kvalitetom i okolinom doprineti daljnjem razvoju naših poslovnih odnosa.
(25.10.2004.)
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica