Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Novosti

Novosti

U skladu sa današnjom potrebom brzog protoka informacija, u sklopu ove rubrike nastojaćemo da vas informišemo o svim novostima vezanim za poslovanje Oktal Pharme. Informacije će se odnositi na primenu novih tehnologija u poslovanju, nove proizvode u ponudi i ostale, za poslovanje relevantne, novosti.

 
 • Bio-Kult – korisne bakterije za imunitet, digestivni i urinarni sistem (03.11.2017.)

  Dodaci ishrani

 • Enterosgel - detoksikacija organizma i putovanje bez stomačnih tegoba (09.08.2016.)

  Za uspešnu detoksikaciju organizmu je potrebna pomoć. Ne možemo da vratimo sat unazad i pomladimo svoje telo, ali možemo naučiti kako da se odbranimo od 3000 različitih hemijskih supstanci iz našeg okruženja kojima smo svakodnevno izloženi.
  Nemojte dopustiti da vam putna dijareja, trovanje hranom ili alkoholom upropasti letovanje.

 • HEI POA (09.08.2016.)

  Originalna, mirisna Monoi ulja sa Tahitija za negu kože i kose

 • THE HEALTHY VAGINA WORLD TOUR: Multi-Gyn ruši tabu (23.07.2013.)

  Svrha ove kampanje je da sruši tabu vezan za vaginalne tegobe od kojih pate mnoge žene, a nerado o tome govore.

 • Nemačka veledrogerija Anzag - strateški partner Oktal Pharme (16.12.2004.)

  Oktal Pharma d.o.o. Zagreb, treća po redu veledrogerija na tržištu Hrvatske, potpisala je ugovor s nemačkom veledrogerijom Andreae-Noris Zahn AG (Anzag) o prenosu 49 posto vlasničkog udela, koji je realizovan kroz dokapitalizaciju društva. Udruživanjem s kompanijom Anzag, Oktal Pharma d.o.o. Zagreb na prvom mestu želi da poboljša uslugu i poverenje svojih kupaca i dobavljača, i da zajedno s njima gradi kvalitetan, moderan i transparentan sistem snabdevanja farmaceutskim i medicinskim proizvodima na tržištu cele regije. Prema dogovoru obeju strana, ova transakcija neće dovesti do promena u Upravi i menadžmentu, kao ni u osnovnoj poslovnoj politici Oktal Pharme.

 • Primena međunarodnih normi poslovanja (25.10.2004.)

  Oktal Pharma d.o.o.Zagreb je prva veledrogerija u Hrvatskoj sertifikovana po standardu ISO 14001, a već odranije prema ISO 9001, pa je u skladu s tim u oktobru 2004. uspostavljen Integrisani sistem upravljanja kvalitetom i okolinom (ISUKO).

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica