Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Pierre Fabre - Avène Sun

Pierre Fabre - Avène Sun

Zaštita od sunca koja ispunjava sve vaše zahteve

Zaštita od sunca je od izuzetne javno-zdravstvene važnosti s obzirom na povećanje broja osoba obolelih od zloćudnog tumora kože - melanoma. Upravo iz tog razloga neophodno je koristiti zaštitu od sunca koja ima dokazanu efikasnost i koja garantuje vrlo visoku zaštitu naše kože. Avène dermatološke laboratorije prisutne su već 20 godina na tržištu sa proizvodima za zaštitu od sunca sa ciljem pružanja najbolje i najsigurnije UVB i UVA zaštite za osetljivu kožu.
Linija proizvoda za zaštitu od sunca Avène Sun objedinjuje efikasnost, visoku podnošljivost i kozmetički kvalitet gotovih proizvoda i to u skladu sa evropskom regulativom. Označavanje proizvoda za zaštitu od sunca prema preporukama Evropske komisije mora da sadrži vrlo jasne informacije koje pomažu ispravnom izboru vrste zaštite i maksimalnu sigurnost. Kako bi vam pružili više sigurnosti i razumljivosti, Avène dermatološke laboratorije prihvatile su evropsku klasifikaciju ograničavanja oznake za visinu indeksa zaštite po kojoj je najveća oznaka za index zaštite oznaka 50+. Avène proizvodi za zaštitu od sunca pružaju i garanciju ujednačene zaštite od UVB i UVA zračenja prema standardizovanoj evropskoj klasifikaciji ( SPF/ UVA < 3). Uvedena kategorija VRLO VODOOTPORAN garantuje duže zadržavanje na koži uprkos kupanju i znojenju. Takođe, vrsta zaštite (vrlo visoka i visoka) jasno je označena na proizvodima. Odabir vrste zaštite treba da bude prilagođen fototipu kože i intezitetu izloženosti (doba godine, nadmorska visina).
Kako bi linija Avène Sun bila visoko podnošljiva i najosetljivijoj koži, izabrani su sigurni i od Evropske komisije odobreni faktori za zaštitu od sunca. Ove godine, Avène dermatološke laboratorije patentiralesu nov i inovativan kompleks aktivnih sastojaka u narandžastoj liniji objedinjen pod nazivom SunSitive protection*. Kompleks sadrži hemijske, organske i mineralne zaštitne faktore koji osiguravaju visok stepen zaštite od UVB i UVA zraka uz dodatak antioksidansa pretokoferila i Avène termalne vode koja deluje umirujuće, protivupalno i antiiritacijski. Avène Sun bela linija proizvoda za zaštitu od sunca, za netolerantnu i alergijama sklonu kožu, takođe je reformulisana sa ciljem još efikasnije UVB-UVA zaštite i ove godine nosi oznaku SPF 50+ , kao i oznaku UVA.

*patent Pierre Fabre


http://eau-thermale-avene.com
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica