Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Protexin-Probiotics International Ltd.

Protexin-Probiotics International Ltd.

Nauka i priroda u ravnoteži

Protexin, (deo kompanije Probiotics Interanational Ltd, Velika Britanija) je porodična kompanija  posvećena proizvodnji inovativnih proizvoda najvišeg kvaliteta, zasnovanih  na naučnim istraživanjima.
Priroda je savršen izvor efikasnih rešenja za očuvanje zdravlja,   koja proučava  primenjena  nauka. Ukoliko se ono što nam priroda pruža preterano prerađuje, može se umanjiti delotvornost.  Zato je izrada svih proizvoda firme Protexin vođena filozofijom poslovanja koja glasi – nauka i priroda u ravnoteži. To u praksi znači da se već dugi niz godina istražuju delovanje i sigurnost dodataka ishrani i probiotičkih preparata koje ova kompanija proizvodi.

Kompanija  sarađuje sa vodećim univerzitetima, bolnicama i istraživačkim centrima širom  sveta na zajedničkim istraživačkim projektima. Proizvodi iz Protexina stalno se usavršavaju, ali ne na štetu njihovog prirodnog porekla.

Protexin proizvodi proizvode se u fabrici u Somersetu u Velikoj Britaniji. Proizvodnja je u vlasništvu kompanije, što omogućava potpunu kontrolu nad proizvodnim procesima, a to samo po sebi govori u prilog opredeljenju proizvodnji najvišeg kvaliteta. Proizvodi Protexina se prodaju u više od 60 zemalja širom sveta.

http://www.protexin.com

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica