Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Pierre Fabre - Klorane

Pierre Fabre - Klorane

Klorane proizvodi za negu kose i vlasišta su prirodni i sadrže isključivo ekstrakte lekovitih biljaka.

Sve je počelo godine 1965. kad mr. pharm. Pierre Fabre kupuje Laboratorije Klorane, malu kozmetičku fabriku na jugu Francuske, koja se bavi proizvodnjom sapuna. Već godinu dana kasnije proizvode prvi šampon, na bazi kamilice, koji i danas čini važan deo linije proizvoda za negu kose. Proizvodnju dalje proširuju preparatima za negu kose, lica i tela, čija su osnova biljke i njihove aktivne komponente.

Filozofija Laboratorije Klorane zasniva se na strasti prema prirodi i biljnom svetu, a biljke su glavni predmet njihovih istraživanja i izvor aktivnih materija za kozmetičke preparate. Na osnovu svoje filozofije kreiraju jedinstven sistem, Phytofiliere, koji garantuje visok stepen kvaliteta sigurnosti i efikasnosti. Phytofiliere omogućava kontrolu svakog koraka, od istraživanja biljnog sveta i pronalaska aktivnih materija do proizvodnje krajnjeg preparata. Ovim sistemom Laboratorije Klorane imaju potpunu kontrolu prilikom stvaranja proizvoda, uz dokaz garancije sigurnosti i defikasnosti u svrhu zaštite krajnjeg potrošača.
Sistem Phytofiliere sastoji se od četiri faze: istraživanje biljaka i prirodnih sastojaka, uzgoj odabranih biljaka u kontrolisanim uslovima, sakupljanje biljaka i ekstrakcija aktivnih biljnih materija posebnim postupcima i proizvodnja krajnjeg preparata.

http://www.klorane.com

 

 

 

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica