Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Gerolymatos International S.A.

Gerolymatos International S.A.

Gerolymatos International S.A. je međunarodna farmaceutska kompanija sa sedištem u Atini (Grčka), koja s ponosom ističe kako je jedna od najtradicionalnijih, istorijski uglednih i prestižnih kompanija u porodičnom vlasništvu u Grčkoj farmaceutskoj industriji.

Ova kompanija razvija, proizvodi, distribuira i promoviše sopstvene proizvode i proizvode renomiranih međunarodnih partnera. Na globalnom nivou ima široku mrežu povezanih kompanija, zajedničkih ulaganja i lokalnih distributera, omogućujući dostupnost svojih proizvoda potrošačima u više od 50 zemalja sveta.
Već devet decenija, ime Gerolymatos povezano je sa brigom o zdravlju i lepoti. Istorija kompanije doseže u daleku 1923. godinu, kada je apotekar Nicholas Gerolymatos otvorio apoteku u centru Atine. Vođena vrednostima i filozofskim uverenjima svog osnivača, mala porodična apoteka, koja je tada zapošljavala troje ljudi, izrasla je u jednu od vodećih grčkih kompanija u području zdravlja i lepote pod nadahnutim vođstvom sina osnivača - Panagiotisa Gerolymatosa. Do 2008. kompanija je dosegla promet od gotovo 300 milona € i 1100 zaposlenih.
Ipak, najveće promene u istoriji kompanije dogodile su se u poslednjih nekoliko godina. Godine 2008., sve aktivnosti Gerolymatos grupe na tržištu Grčke prodate su jednoj lokalnoj kompaniji, a sve međunarodne operacije su izdvojene. Nova kompanija, Gerolymatos International, pod potpunom upravom osnivačevog unuka - Nicholasa P. Gerolymatosa, ušla je u novu eru usredsređena  na širenje međunarodnih aktivnosti. U vremenu ekonomskog pada, Gerolymatos International iskoristio je priliku i ponovo ušao na grčko tržište kako bi povratio svoju vodeću poziciju. Do drugog kvartala 2012. na grčkom tržištu uspostavljena su četiri zasebna specijalizovana  sektora:

  •   Gerolymatos OTC - proizvodi za zaštitu zdravlja
  •   Gerolymatos Vet - veterinarski proizvodi
  •   Gerolymatos Logistics - usluge skladištenja i logistike za farmaceutske proizvode
  •   Gerolymatos Optics - proizvodi za zaštitu vida

Danas, kompanija sa sedištem u severnom industrijskom delu Atine, Kryoneri, otvorena je za nove izazove i nove prilike na globalnom tržištu u području zdravlja i lepote.
http://www.gerolymatos-international.com/
http://www.sinomarin.com/

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica